Ervaringen


"Veiligheid staat boven plezier en zeker tijdens het besturen van een auto. Dat is wat John me wel heeft geleerd tijdens mijn rijlessen. Hoewel ik altijd heb kunnen lachen met John, stelde hij mijn veiligheid op prioriteit nummer 1 en dat is natuurlijk het belangrijkst. Hij heeft me dan ook met een zeer veilig en vertrouwd gevoeld het examen ingeloodst!"


"John geeft op een leuke manier les. Hij is duidelijk in wat hij uitlegt, maar laat je ook zelfstandig veel doen. Dit heeft als voordeel, dat wanneer je uiteindelijk je rijbewijs hebt, je niet altijd een tomtom hoeft te gebruiken en wanneer je het jezelf lastig hebt gemaakt, kun je het ook weer zelf oplossen. John heeft veel geduld, dus ook wanneer je geen ster bent in het autorijden, krijg je de begeleiding die je nodig hebt."


"Aangezien je maar één rij-instructeur hebt, weet John ook iedere les waar je bent gebleven en of er na aanleiding van de vorige les nog wat veranderd moet worden. Gezien zijn ervaring kan John goed inschatten of je klaar bent om een examen af te leggen, zodat je niet onnodig vaak op examen gaat.Hoewel hij een druk programma heeft, kun je meestal wel terecht op een tijdstip waarop je zelf wilt.Deze rijschool is dan wel één van de duurdere, maar daarom krijg je wel de volle aandacht van de instructeur, en dus een goede rijles en goede rijervaring."


"In het begin vond ik de rijlessen zeer spannend. Het was daarom fijn dat je naast iemand zat die zijn vak verstond maar waar je ook eens mee kon lachen en dat was bij John zeker het geval!"


"John mag trots zijn op zijn manier van les geven. Hij heeft mij op een leuke en duidelijke manier het rijden geleerd. Hij neemt zich alle tijd voor je om dingen goed uit te leggen, wat een vertrouwd gevoel geeft tijdens het rijden!"


"John heeft me met een duidelijke structuur op een stapsgewijze manier leren rijden. Doordat hij mij vaak situaties zelf liet inschatten en vervolgens liet oplossen, heb ik het idee dat ik nu zekerder in het verkeer ben."